banner banner

Ellis Beekman

Mijn naam is Ellis Beekman-Drok. Ik ben ondernemer, life coach en (externe) vertrouwenspersoon. In februari 2019 ben ik gestart met mijn bedrijf Coach&. Met Coach& wil ik graag mijn ervaring als ondernemer combineren met de kennis om mensen te coachen in hun persoonlijke ontwikkeling en bij te dragen aan een veilige werkplek in organisaties. 
Als coach help ik met een coachvraag en onderzoek met gecoachte waar de mogelijkheid zit om hier met gebruik van eigen kennen en kunnen uit te komen. Na afloop van de coachgesprekken hoor ik vaak dat het prettig is om even rustig van een afstandje samen te kijken naar de situatie om van daaruit andere keuzes te kunnen maken. Persoonlijk haal ik veel voldoening uit het mogen begeleiden van mensen omdat je door de opgebouwde vertrouwensband onderdeel bent van het proces dat nieuwe inzichten brengt. Daar leer ik als mens en coach ook weer veel van.
Daarnaast kan ik als vertrouwenspersoon organisaties en ondernemingen coachen bij het adviseren en informeren over omgangsvormen en integriteit en de eerste opvang verzorgen bij meldingen op dit gebied.

Competenties
Om te kunnen coachen en te werken als vertrouwenspersoon heb ik een aantal opleidingen succesvol afgerond. Daarna heb ik me ingeschreven bij de betreffende brancheverenigingen NOBCO en LVV.  Zowel NOBCO als LVV werken met een certificatiesysteem waarbij voldaan moet worden aan eisen op gebied van Competenties, Permanente Educatie (bijscholing), minimum aantal werkzame uren (vastgelegd via officiĆ«le contracten), Intervisie en Evaluatie. Via deze inschrijvingen kan ik mijn professionaliteit aantonen en borgen.