banner banner

Welkom bij Coach&


Soms heb je een onafhankelijk luisterend oor nodig om op een rijtje te krijgen wat je nou dwarszit of tegenhoudt. Dan kan een coach je helpen. Samen kunnen we kijken naar de overtuigingen die een helder overzicht in de weg staan. Soms heb je ze al zo lang, dat je ze zelf niet meer opmerkt.


Lifecoaching en Vitaliteitscoaching

Vrij vertaald begeleid ik persoonlijke ontwikkeling op allerlei gebied, op basis van respect, gelijkwaardigheid en vertrouwelijkheid. Voorbeelden van vragen bij lifecoaching zijn:

  • Ik vind het moeilijk om te gaan met weerstand (persoonlijke ontwikkeling)
  • Ik heb vaak last van hoofdpijn op het werk  of   Ik voel me vaak gespannen of zenuwachtig als ik naar mijn werk ga   (spanningsklachten, balans werk/privé, stress)
  • Waarom heb ik moeite om bepaalde taken af te maken of er überhaupt aan te beginnen   of    Hoe breng ik meer structuur aan in mijn (werk-)dag   (maken van eigen, blijvende keuzes)
  • Hoe leg ik nou uit wat ik bedoel   (ontwikkelen van communicatieve vaardigheden)
  • Ik vraag me altijd af wat ze van me vinden, voel me altijd zo beoordeeld    (zelfvertrouwen)
  • Hoe kan ik mijn rol efficiënter/effectiever invullen    (organisatieontwikkeling)
  • Soms weet ik niet waarom ik steeds dezelfde keuzes maak    of    Soms vraag ik me af of dit is wat ik werkelijk wil (zingeving)

Omdat ik vind dat aandacht voor jezelf een positieve bijdrage heeft aan coaching, heb ik me verdiept in vitaliteitscoaching. Dit gaat over je energiebalans, emotionele gezondheid, welzijn, duurzame inzetbaarheid en een vitaal leven. Hier kunnen bijvoorbeeld ook mindfulnessoefeningen of wandelcoaching bij horen.


Businesscoach

Met zijn jarenlange ervaring als succesvol ondernemer en directeur, is Wim Beekman een waardevolle toevoeging aan Coach&. Je kunt een beroep op hem doen als businesscoach, retailspecialist en/of interim-manager
Als er maar één waarheid bestond, zou men niet honderd verbeeldingen van hetzelfde thema kunnen schilderen
Pablo Picasso